
Μαρίνα Χρονά

H Μαρίνα Χρονά είναι σεφ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων αλλά δεν τις ολοκλήρωσε ποτέ. Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική μετακόμισε στο Παρίσι και σπούδασε μαγειρική στην Le Cordon Bleu. Για μερικά χρόνια εργάστηκε σε εστιατόρια fine dining σε Ισπανία, Σουηδία και Ελλάδα μέχρι που συνειδητοποίησε πως σε αυτό το χώρο δεν θα καταφέρει να ενταχθεί. Ο μονόδρομος ήταν να δημιουργήσει το δικό της εστιατόριο χάρη και στη χρηματική και ηθική στήριξη από τον σύντροφό της άνοιξε πρώτα Το Ρίνι πριν από δύο χρόνια και πριν από 3 μήνες το Mεigma. Της αρέσει να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέες γαστρονομικές κουλτούρες.