Δώρα Αποστολοπούλου

desc
Γενική Διευθύντρια
SRS Group of Companies

Έχω σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες εργάζομαι στην ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον χώρο των γενικών ασφαλίσεων, σε πολυεθνικές εταιρίες και σε διευθυντικές θέσεις που είχαν να κάνουν με την ανάληψη ασφαλιστικών κινδύνων. Σήμερα, αλλά και από την ίδρυση της εταιρείας το 2019, είμαι η Γενική Διευθύντρια της SRS Group of Companies, αντασφαλιστική μεσιτική εταιρεία που ανήκει από τον περασμένο Ιούνιο στον διεθνή όμιλο Ardonagh.
Σε όλες τις ομάδες που είχα την χαρά να διοικήσω, προσπάθησα πολύ συνειδητά, και τα κατάφερα, να κάνω disruption, φέροντας τρόπους συνεργασίας και επικοινωνίας που θα δημιουργούσαν αίσθημα ασφάλειας και ενδυνάμωση σε όλα τα μέλη της ομάδας.
Έχω υπάρξει μάρτυρας σε κακοποίηση στον χώρο της εργασίας και έχω υποστεί κι εγώ η ίδια bullying για αυτό και είμαι πάντοτε σε εγρήγορση για αποτρέψω τέτοιες συμπεριφορές σε όλα τα περιβάλλοντα που ζω και δραστηριοποιούμαι.
Στον ελεύθερο χρόνο μου, σχεδιάζω, ζωγραφίζω και συγγράφω έχοντας στο επίκεντρο θέματα που αφορούν πρωτίστως τη γυναίκα σε όλες τις ηλικίες αλλά και γενικότερα την αποκαθήλωση των στερεοτύπων που εμποδίζουν όλους τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή με ελευθερία και, συνεπώς, αυτοπραγμάτωση.