Ιωάννα Φαναριώτη

desc
Head of Talent
EY Greece & South CESA Cluster

Η Ιωάννα Φαναριώτη, είναι Head of Talent της EY Ελλάδος και του South CESA Cluster. Στο ρόλο της αυτό είναι υπεύθυνη για την προώθηση της people agenda, ενώ συνεργάζεται στενά με το Business με κύριο σκοπό την ανάπτυξη των εργαζομένων της EY, δημιουργώντας έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο.

Έχει μια 20ετή και πλέον εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στον τομέα του HR, έχοντας δουλέψει σε απαιτητικούς ρόλους σε εταιρίες με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Πριν την EY, η Ιωάννα διετέλεσε HR Business Partner στην ABBOTT Established Pharma στην Ελβετία, καθώς και Senior HR Business Partner στην Whirlpool Europe στην Ιταλία.

Η Ιωάννα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Human Resources από το Central Michigan University και Πτυχίου Ψυχολογίας από το American College of Greece. Είναι επίσης κάτοχος μιας σειράς πιστοποιήσεων στο solution focus coaching, τη συναισθηματική νοημοσύνη, το inclusion 4 success και το mindfulness. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών και τα προσωπικά τις ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το leadership development, το well-being και το sustainability.