Τατιάνα Τούντα

desc
Chairwoman & CEO
Hellas EAP

Η Τατιάνα Τούντα κατέχει τη θέση της Chairwoman & CEO στην Hellas EAP, της ηγέτιδας εταιρείας παροχής των προγραμμάτων Employee Assistance Programs, σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ξεκίνησε την καριέρα της το 1993 στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και συγκεκριμένα στην Stet Hellas. Το 1997 μετακινείται στον τραπεζικό κλάδο και εντάσσεται στον Όμιλο Τράπεζας Πειραιώς, όπου το 2007 αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Πειραιώς Direct Services, με ρόλο Γενικής Διευθύντριας. Το 2010 μετακινείται στη Τράπεζα Πειραιώς, στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωσιακής Μάθησης του Ομίλου, αρχικά ως Επικεφαλής HR για τις Μονάδες Διοίκησης και τις Θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου. Προοδευτικά διευρύνονται οι τομείς που εποπτεύει, αναλαμβάνοντας τελικά το 2015 την θέση της Επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωσιακής Μάθησης Ομίλου.
Από τον Ιανουάριο 2019 έχει αναλάβει ως CEO, να οδηγήσει την Hellas EAP σε περαιτέρω ανάπτυξη, με σαφές όραμα την προαγωγή της ψυχικής υγείας και ευεξίας στον εργασιακό χώρο και την υποστήριξη όλων των εργαζομένων και των μελών των οικογενειών τους, μέσω της ολιστικής προσέγγισης που προσφέρουν τα Employee Assistance Programs.
Η Τατιάνα Τούντα είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σε Business Communications and PR από το European University (Montreaux).